Întrebările săptămânii: voiculescu, bunea stancu, biserică

Articol din categoria: ca la noi

good bad

Despre Voiculescu: dacă este băgat la puşcărie, ce rezolvăm cu asta? Adică, un pas logic următor ar fi fost confiscarea averii, respectiv a trustului media pe care l-a construit prin mijloace ilicite. Altfel, câinii latră, caravana trece. El se duce un pic la relaxare şi business-urile merg normal. Cam dubios, nu?

Despre Bunea Stancu, baronul de Brăila, care a fost ridicat de DNA ieri. Bun, a furat cât a putut, a călcat lume în picioare şi câte şi mai câte. Dar ce se va întâmpla în cazul în care va renunţa la funcţie? Oare va găsi PSD Brăila un oligofren de teapa lui Stancu pe care să-l voteze populaţia? Pentru că este ştiut, la Brăila, în afară de PSD nu se poate vota altceva decât roşu.

Citeam  că Ponta a băgat pe ştatele de plată 19000 de cântăreţi bisericeşti.  De ce ai băga 19000 de oameni de care nu îi pasă nimănui, nici măcar feţelor preoteşti şi nu ai fi dat suma aia de bani către catedrala mântuirii neamului? Sigur altfel te-ar fi tratat sfinţia sa. Atât  cel din cer cât şi cel de pe pâmânt.

 

Altfel, vine weekendul în câteva ore. Bălăceală plăcută!

 

dilemma by shutterstock

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    dăăăăăă! pentru ca 19.000 si familiile lor voteaza, catedrala nu!

  2. #2 Comentariu nou

    A inceput dezinformarea si pe a3. Ma bucur ca justitia romaneasca mai ia masuri grele uneori.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.