Între timp, la Universitatea Spiru Haret

Articol din categoria: scurte

Probabil toată lumea știe ce imagine are universitatea Spiru Haret, această fabrică de diplome, atât la nivel de București cât și la nivel național. Cu toate astea, am cunoscut persoane care au absolvit o facultate de acolo și care au ieșit bine pregătiți.

În fine, ideea e alta. Universitatea Spiru Haret se promovează prin twitter ads. În condițiile în care la alte universități bine cotate, online-ul este încă un subiect tabu, e recomandat să nu aduci în discuție domeniul online ca să nu ai probleme,

Acum, habar nu am dacă au făcut research, dacă ating pe cineva din target cu ad-urile astea, dar măcar cineva de acolo e deschis la minte.

Să mai spună cineva că twitter e pe moarte.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Hehe, inseamna ca la #cluj suntem undeva prin stratosferă http://groparu.ro/barbatii-se-orienteaza-greu-in-spatii-inchise-partea-i/

 2. #2 Comentariu nou

  Universitățile românești au început să se promoveze prin social media, au început să organizeze tururi pentru liceeni, ceea ce acum 10 ani nu se întâmpla sub nicio formă. E ceva foame pentru că sunt din ce în ce mai puțini oameni care iau BAC-ul, deci masa de clienți e din ce în ce mai restrânsă. Așa începe transformarea, cu oleacă de marketing. Poate vom trăi să vedem și nivelul de calitate al educației livrate crescând.

 3. #3 Comentariu nou

  Eu am fost contactat să scriu despre admiterea la o facultate de stat din Cluj. Nu știu dacă se va materializa, important e că se mișcă lucrurile.

 4. #4 Comentariu nou

  Cred că Groparu voia, de fapt, să dea link la asta http://groparu.ro/o-facultate-din-cluj-tine-pasul-cu-vremurile/ Se pare că la el s-a materializat :))

 5. #5 Comentariu nou

  @ TVDece: Ahahaaa :))) da, exact, ala era linkul, era prea de dimineata pentru mine.

 6. #6 Comentariu nou

  (mi-o venit o idee: hi să mai bag niște linkuri de pe blogul meu, că brăileanul nu zice nimic!)

  • #7 Comentariu nou

   braileanul mai si munceste ba la firma de securitate :))

 7. #8 Comentariu nou

  E, măh…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.