Bănuiesc că a auzit toată lumea de campanie, nu mai e nevoie să o prezint eu.

Nu înțeleg campania asta deloc. Punct. Am tot încercat, am analizat pe toate părțile variantele logice și tot nu am ajuns la o concluzie.

De ce trebuie să doneze populația jumătate din bani, pentru ca mai apoi statul român să completeze diferența și să luăm cumințenia? De ce are statul nevoie de validarea populației pentru a cumpăra o operă a lui Brâncuși tot din banii populației?

Oricum, până acum parcă nu s-a strâns nici 10% din sumă, deci totul e în van, nici o șansă de reușită. Ce n-au înțeles nici guvernanții ( pe care îi plac) nici cei responsabili cu promovarea campaniei este că românul e fudul și mândru, când e gratis sau măcar se dau niște manele moka în parc. Nu îl pune să doneze că se va lepăda de orice ca Petru de Hristos.

Sau, dacă vreți să doneze, puneți cumințenia lângă moaștele lu Arsenie Boca și cereți 10 lei taxă de vizitare. Doar așa scoateți banii de la popor.

Pe de altă parte, la câte miliarde au furat ăștia de ne-au condus din 90 încoace, ce mai contează 6 milioane? Plătiți opera și gata, pentru ce atâta tam-tam.

Serios, mi se pare mult zgomot pentru nimic.