Având în vedere că se impuneau niște cumpărături mai consistente, care să mă scape de grija umblatului după haine o perioadă de timp, am delegat sarcina cumpărăturilor către doamna Cismaru. Căreia cel mai comod i-a fost să intre pe zoot, să comande 11 chestii și să le cheme la cabina lor de fericire de la Cocor.

( apropo, magazinul Cocor nu știu de ce mai există acolo, e înfricoșător de pustiu și rece, mai bine l-ar face batttle front de laser tag sau paintball).

Revenind. Comandă mare, un Cismaru care iubește shoppingul ca pe apă în ghete, hai vineri dimineață la Cocor să probăm chestii și să vedem ce luăm.

Despre cabinele de fericire am mai scris, dar nu apucasem să le testez. Mi s-a părut tare ideea de la început, dar acum am avut ocazia să și verific pe pielea mea.

Băi, funcționează și e chiar tare.

Să ai toate produsele pe care vrei să le iei la discreție, fără să umbli prin 3989 de magazine, fără să stai să „nu vă supăraț, aveț și 45 la modelul ăsta?” și să le probezi acolo, e perfect, din punctul meu de vedere. Eu fiind cu fobie de centre comerciale și aglomerație.

Așadar, comandat online, primit produsele la o cabină de fericire, probat produse, oprit ce plăcut, plecat fericit acasă și cu traistele pline. 3 traiste. Never happened before. Atât de simplu.

Mai jos puteți savura câteva crâmpeie din superbitatea cismărească, la cumpărături fără să aibă toți nervii din lume în posesie.