La prima vedere, Edenred ar fi o companie mică, care face niște business cu bonurile de masă și se menține de ceva timp pe la noi pe piață. Asta doar la prima vedere, pentru că de fapt, Edenred este lider mondial în zona serviciilor de plăți pentru piața muncii, de fapt un colos.

Cei de acolo au anuntat pe 8 mai lansarea unui centru de inovație digitală în România. Edenred Digital Center va fi un hub internațional pentru Grup pentru inovație și proiecte strategice în IT. În următorii 2 ani, Edenred își propune să recruteze în România 200 de profesioniști IT, care vor dezvolta platforme globale și soluții pentru afacerile Edenred din întreaga lume.

Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluții și platforme pentru diversele sucursale ale Grupului din întreaga lume.

Proiectele nu vor fi  limitate la dezvoltare și execuție, iar liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare și management pentru platformele Edenred. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicațiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicație mobilă globală “best in class” pentru plăți digitale.

Edenred Digital Center va fi o sursă de inovație tehnologică și de leadership în IT pentru filialele Grupului din Europa și din restul lumii.

“Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la 200 de angajați până la sfârșitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Este o oportunitate de carieră excepțională  pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer, care coordoneaza direct activitatea centrului digital de la Bucuresti.

Cam atât pentru azi din zona de digital.