Imi e rusine

Articol din categoria: ca la noi

Citind articolul scris de Cristina Bazavan m-a cuprins un sentiment de rusine pe care nu l-am mai trait de mult, de foarte mult timp. Cred ca de prin vremea copilariei. E ciudat…e ciudat sa fii pus in postura de a-ti veni sa intri in pamant pentru faptele altcuiva. In cazul meu, acest „altcuiva” este intaiul paharnic al tarii, presedintele nostru Traian Basescu, care astazi a sters pe jos cu Majestatea Sa Regele Mihai. Sentimentul de rusine vine in momentul in care in 2004 l-am votat si am crezut ca exemplarul asta va putea schimba ceva. Si a schimbat, dar in rau. Dupa ce si-a batut joc de dascali, medici si alte medii esentiale pentru dezvoltarea unui stat civilizat, a considerat necesar sa atace, probabil cea mai reprezentativa personalitate a Romaniei la momentul actual. Pentru ca alte personaje cu adevarat importante nu avem.

Dar, pe de alta parte, ne meritam soarta. Am ales sa fim condusi de un marinar, ne conformam rigorii marine. Adica stergem puntea. Sau puntea este stearsa cu noi. E chestie de atitudine. Atat.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ce si-o fi zis basescu:

    pai iliescu nu l-a lasat pe rege sa intre in tara si poporul (dobitoc) l-a reales a treia oara (neconstitutional) presedinte

    ia sa-i dau si io la coaste regelui, poate mai e poporul la fel de tamp ca acu 20 de ani…

  2. #2 Comentariu nou

    Fiecare plateste pentru ce face 😛 …. noi mergem mai departe 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.