Imi cer scuze ca te-am salutat

Articol din categoria: ca la noi

Eu detest oamenii autosuficienti. De mult si pentru totdeauna. Daca ai motive solide, poate as putea da dovada de intelegere pentru o oarecare aroganta. Dar cu greu accept autosuficienta, cu atat mai mult cu cat ea se transforma in nesimtire. Consider ca e de bun simt ca macar sa raspunzi la salutul unui om cu care te-ai intersectat la un moment dat, fie chiar si pentru cateva minute, ori intr-un anturaj ori pe la vreun eveniment.
Din moment ce atunci ai facut cunostinta si ti-ai strans mana cu respectivul, data viitoare cand il vezi si omul te saluta, nu te costa nimic sa ii raspunzi. Ba dimpotriva, e un semn de bun-simt.

Asa ca te rog sa ma scuzi ca te-am salutat la un moment dat si te-am fortat sa intorci capul ca sa nu raspunzi. Data viitoare te voi scuti de acest efort.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  oameni și oameni..

 2. #2 Comentariu nou

  pe mine de multe ori ma saluta oameni pe care fie nu-i cunosc, fie nu-mi mai amintesc cand i-am cunoscut…

  insa tot timpul raspund la salut, doar ca raspund cu un aer mai mirat, ca sa isi dea seama ca nu tin minte prea bine si sa-mi reaminteasca de unde ne stim / ma stie

  dar te rog frumos: zi despre cine e vorba

  • #3 Comentariu nou

   ma stii discret…plus ca nu am chef de urcat lume in cap inainte de sarbatori

 3. #4 Comentariu nou

  Si eu salut desi sunt multi car ema saluta si de multe ori nu stiu cine sunt. Poate ca am facut noi cunostinta si am scapari de memorie dar tot salut daca am fost salutat pentru ca asa mi se pare normal. Cei care se uita urat nu prea vreau sa ma intalnesc inca o data cu ei intr-un loc mai public pentru ca sincer i-as spune cateva daca si a doua oara s-ar intampla. Sunt mai nebun.

 4. #5 Comentariu nou

  ba, tie nu ti se pare ca esti prea fitos si prea arogant? 🙂

  las ca stiu eu ce sa iti fac 🙂

 5. #6 Comentariu nou

  deci piticu e vinovatul? 😀

  • #7 Comentariu nou

   e draci. pe piticu il luam la palme daca facea asa :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.