Ce va păţi "înţepătorul" din 41?

Articol din categoria: ca la noi

S-a anunţat deja prinderea psihopatului care a înţepat cu un ac mai multe persoane, în tramvaiul 41. Cei de la hotnews spun că omul are probleme psihice, cu alte cuvinte este un nebun ce umbla liber pe străzi.

Dacă este adevarat, din câte ştiu eu, nu va păţi nimic. I se va recomanda să vadă un medic specialist şi să urmeze un tratament prescris de acesta. Îmi e foarte greu să cred că va fi internat în vreun ospiciu sau centru de recuperare. Cazuri de genul ăsta am mai întalnit, la un moment dat era o moda printre infractori să facă tot posibilul pentru a fi declaraţi nebuni ca să scape de pedeapsa penală care îi pândea.

Sper să mă înşel şi să nu auzim că omul şi-a reluat activitatea peste câteva zile

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Probabil nu va păți nimic, nu știu cum e internarea în ospicii dar dacă nu are o familie care să-l îngrijească cred ar fi cazul să fie internat undeva. Cât despre o condamnare nu cred că ne putem aștepta la așa ceva.

  2. #2 Comentariu nou

    „Omul cu briceagul” de la Iaşi, Petru Gavrilaş, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare (dar numai fiindcă era recidivist şi cunoscut ca fiind violent şi agresiv, avusese condamnări pemntru viol).

    Un ţigănuş care avea certificat medical că e nebun (şi pensie de handicap luată pe bune) a recunoscut el însuşi că pentru infracţiuni minore (încăierare / ultraj, mici furtişaguri etc) a fost dus la spital şi tratat pentru un timp de medici, după care i-au dat drumul. Cât timp îşi putea purta singur de grijă, trebuia eliberat spaţiul în spital pentru pacienţi mai grav afectaţi.

    ~Nautilus

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.