Haine oferite cadou

Articol din categoria: andreiu


Numai mie mi se pare absurd sa oferi cuiva cadou haine? Si nu vorbesc aici despre vreun tricou inscriptionat cu vreun mesaj funny. Nu, ma refer la haine gen camasi, pantaloni, rochii, geci sau pulovere. Si dupa ce le oferi sa te mai si oftici ca nu le poarta persoana respectiva?
In primul rand, nu te hazarda sa ii ghicesti gusturile decat daca esti prieten vechi si apropiat cu sarbatoritul. In al doilea rand, daca nu il cunosti foarte bine, s-ar putea ca gestul sa iti fie interpretat aiurea si sa iti iei niste haine in cap.
Si in ultimul rand, ai toate sansele ca persoana respectiva sa se agate intr-un gard sau sa fie muscata de un maidanez si cadoul tau sa nu ajunga altceva decat o carpa de sters praful.

Nu o sa fiu niciodata adeptul unor astfel de cadouri, nici sa ofer, nici sa primesc.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  In genere cadourile difera in functie de persoane si de nevoile acesteia. Pana la urma nici hainele nu sunt prea deplasate daca stii ca respectiva persoana isi doreste ceva in mod expres, dar nu isi poate permite obiectul respectiv.

 2. #2 Comentariu nou

  N-am făcut și nici nu o să fac haine cadou. Am simțit asta pe pielea mea în adolescență când primeam deseori lucruri ce nu mi se potriveau. Nu zic nu la un tricou cu un mesaj funny dar să primesc haine pe post de cadouri, no way.

 3. #3 Comentariu nou

  De unde putem sa tragem concluzia ca tricourile funny nu sunt haine. Interesant

 4. #4 Comentariu nou

  Nici eu nu suport sa primesc cadou haine, ba chiar ma irita, si de regula le arunc sau le fac carpe de sters preful. E o tampenie sa oferi cadou haine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.