gaseste-camionul

Săptămâna asta am fost invitat la un eveniment cel puţin dubios la prima vedere, pentru că nu mi s-a spus nimic despre ce ar putea fi vorba înainte.
Ajuns la Biavati în Floreasca văd un TIR negru cu un semn dubios pe remorcă parcat în faţa clădirii şi chiar m-am întrebat cum de au putut să intre cu ditamai hardughia în mijlocul oraşului.

La scurt timp după ce evenimentul a început, prezentatorul evenimentului a anunţat că TIR-ul s-a furat şi că toţi cei prezenţi în sală sunt suspecţi. Ne-au amprentat, ne-au şi fotografiat pe unii dintre noi şi până la urmă ne-au dat drumul să plecăm, dar cu o condiţie: să ducem vorba mai departe şi să încurajăm oamenii să-i ajute să recupereze TIR-ul care conţine un pachet special.

După ce am stat şi am analizat toate variantele posibile, ba că e un pinguin, ba că e vreun pachet gold de călătorii, ba că e aurul lui Dan Voiculescu, ne-am prins despre ce e vorba. Din păcate nu vă pot spune despre ce e vorba, dar dacă vedeţi cumva camionul prin oraş, daţi de veste pe gasestecamionul.ro.

Acolo vă aşteaptă multe surprize şi din câte am văzut,  se pot câştiga şi nişte bani.

Acum rămâne să treacă luna mai şi să aşteptăm marea dezvăluire. Cine ştie, poate ne-am înşelat şi noi.

Au mai scris despre marea furăciune Victor, Radu şi Andreea