Ce facem cu industria? Ne pasă de oameni sau doar de bani?

Articol din categoria: andreiu

hr

Vineri, de Webstock, am avut prilejiul şi plăcerea să mă revăd cu mulţi oameni din online, cu mulţi dintre ei nevăzându-mă de mult timp.

Ce am observat la foarte mulţi este dezamăgirea şi lehamitea. Îi auzi pe foarte mulţi că s-au săturat, că nu le mai place job-ul, că nu se simt apreciaţi deloc pentru munca prestată şi toată lumea caută să plece în altă parte. Cel puţin în agenţii, se plimbă oamenii şi se rulează flotele de angajaţi mai rău ca şosetele şi cu toate astea nimeni nu îşi găseşte locul.

O fi vina oamenilor, pentru că au aşteptări mai mari decât realitatea? Angajatorii vor spune că da. O fi vina companiilor, pentru că aleg să nu investească în oameni şi le este comod să-i tot schimbe? Oamenii vor spune că da.

Răspunsul este probabil undeva la mijloc. Dar e ciudat fenomenul, mai ales pentru clienţi. Pentru că e nasol să câştige pitch-ul un account, să începi treaba cu el şi la jumătatea proiectului să se schimbe persoana cu care discuţi şi să fii nevoit să reiei procesul.

Altfel, un Webstock reuşit, cu foarte multă lume (dar foarte multă), prezentări mişto (din cele prinse de mine) şi discuţii la obiect.

Să ne vedem cu bine la anul.

 

hr via shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.