Citeam mai devreme o tâmpenie de articol într-o publicație obscură (răcnetul.ro) unde vorbea ilustrul Lorin Fortună (Conducator al Misiunii Astrale Romania Altruista si Inteleapta ), despre extratereștrii, civilizații și alte bazaconii ale lui. Tot aștept ploaia care nu mai vine și am zis să-mi ocup timpul cu ceva.

M-a pufnit râsul la descrierea de mai jos și am avut așa, un moment, o fracțiune de secundă în care m-am întrebat: Și dacă ar avea ăștia dreptate? Cum ar fi?

  Pe de alta parte, incepind cu aceeasi data calendaristica, a basculat si coeficientul de evaluare procentuala a evolutiei existentiale a Categoriei Populationale Egoiste (in care este inclusa, insa, si:  Categoria Populationala Altruista Neinteleapta (exemple: alcatuita din persoane religioase care si-au pierdut libertatea fiintial-individuala prin aderarea la religii malformante-fiintial, care practica botezul aderentilor nu in calitate de persoane libere, ci in calitate de:”robi”, respectiv de:”servi-servitori” ai lui “Dumnezeu”, fara sa cunoasca cine este Hristos sau: Isus-Christos, pe care il accepta ca fiind:”Dumnezeu”, si fara sa cunoasca ce efecte evolutiv-existentiale, degradante-fiintial, are acceptarea, benevola, dar inconstienta de consecinte, a unei astfel de situatii existential-fiintial-individuala), bascularea efectuindu-se de la valoarea: 25% apreciere  respectiv: 75% depreciere, la valoarea: 0% apreciere, respectiv: 100% depreciere, cu consecinte corespunzatoare la nivel evolutiv-fiintial-individual-superior.

Hai să ne imaginăm și să încercăm să nu râdem.

 

aliens via shutterstock