Veșnica întrebare, probabil nu sunt singurul care o aude, mai ales când merg pe la ai mei, la Brăila. Este scris în ADN-ul nostru să aflăm cât câștigă ăla de lângă noi. Nu neapărat din invidie sau curiozitate, dar dintr-o chestie care ne macină pe parte economică.
Aud aceeași poveste mereu la știrile din sport. ”Simona Halep a trecut de Maica Precista în turul 3 la turneul de la Ghimpați și a încasat un cec de 300 de franci”. Asta în cazul fericit în care nu încep direct cu :” Câți bani a câștigat Simona Halep la ultimul turneu la care a participat?”
Idioților, nu mai bine ne întrebăm și cât muncește și cât a muncit Simona Halep până a ajuns să încaseze cecurile alea? Nu contează efortul depus, munca, antrenamentele, alte chestii înainte de cât câștigă?
Dar totuși, între noi fie vorba, cât mai e un salariu în online în București?
0 comentarii Adaugă comentariu
Nu stiu de Bucuresti, dar in Cluj poate fi oriunde intre 1.800 ca junior si 4.500 ca si wizard/guru/jedy sau alte nume de maimuta.
Si tu, Andrei, cat castigi?
exact cat am nevoie, nici mai mult, nici mai putin
De fiecare dată când îmi spune cineva că și-a schimbat locul de muncă, dacă mă interesează respectivul/a, întreb detalii: cum e firma, cum sunt colegii, dacă îi face plăcere ce face etc.
Dincolo de confidențializatea salariului, unele chestii sunt mai importante decât banii.
Sunt off topic pe aici. E prima oară când intru pe acest blog și trebuia să te felicit cumva pentru descrierea ta. Love it!
Oarecum off-topic: Posac mai de felul meu, azi am râs de fiecare dată când mi-am adus aminte de formularea ta : ”Simona Halep a trecut de Maica Precista în turul 3 la turneul de la Ghimpați și a încasat un cec de 300 de franci”. Și m-am gândit că meriți un mulțumesc. 🙂
🙂
m am scapat la arhi la intrebarea asta … si am realizat ca raspunsul nu satisface pe toata lumea… pentru ca banii sunt intotdeauna un subiect sensibil
ps. 🙁 ti ai schimbat poza de la „autor” 🙁
mai schimbam, ca avea vreo 4 ani aia 🙂