Și, tu cât câștigi?

Articol din categoria: scurte

Veșnica întrebare, probabil nu sunt singurul care o aude, mai ales când merg pe la ai mei, la Brăila. Este scris în ADN-ul nostru să aflăm cât câștigă ăla de lângă noi. Nu neapărat din invidie sau curiozitate, dar dintr-o chestie care ne macină pe parte economică.

Aud aceeași poveste mereu la știrile din sport. ”Simona Halep a trecut de Maica Precista în turul 3 la turneul de la Ghimpați și a încasat un cec de 300 de franci”. Asta în cazul fericit în care nu încep direct cu :” Câți bani a câștigat Simona Halep la ultimul turneu la care a participat?”

Idioților, nu mai bine ne întrebăm și cât muncește și cât a muncit Simona Halep până a ajuns să încaseze cecurile alea? Nu contează efortul depus, munca, antrenamentele, alte chestii înainte de cât câștigă?

Dar totuși, între noi fie vorba, cât mai e un salariu în online în București?

 

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu stiu de Bucuresti, dar in Cluj poate fi oriunde intre 1.800 ca junior si 4.500 ca si wizard/guru/jedy sau alte nume de maimuta.

 2. #2 Comentariu nou

  Si tu, Andrei, cat castigi?

  • #3 Comentariu nou

   exact cat am nevoie, nici mai mult, nici mai putin

 3. #4 Comentariu nou

  De fiecare dată când îmi spune cineva că și-a schimbat locul de muncă, dacă mă interesează respectivul/a, întreb detalii: cum e firma, cum sunt colegii, dacă îi face plăcere ce face etc.

  Dincolo de confidențializatea salariului, unele chestii sunt mai importante decât banii.

 4. #5 Comentariu nou

  Sunt off topic pe aici. E prima oară când intru pe acest blog și trebuia să te felicit cumva pentru descrierea ta. Love it!

 5. #6 Comentariu nou

  Oarecum off-topic: Posac mai de felul meu, azi am râs de fiecare dată când mi-am adus aminte de formularea ta : ”Simona Halep a trecut de Maica Precista în turul 3 la turneul de la Ghimpați și a încasat un cec de 300 de franci”. Și m-am gândit că meriți un mulțumesc. 🙂

 6. #8 Comentariu nou

  m am scapat la arhi la intrebarea asta … si am realizat ca raspunsul nu satisface pe toata lumea… pentru ca banii sunt intotdeauna un subiect sensibil

  ps. 🙁 ti ai schimbat poza de la „autor” 🙁

  • #9 Comentariu nou

   mai schimbam, ca avea vreo 4 ani aia 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.