Mă amuză la culme modul în care poți fi crucuficat, ars pe rug sau biciut în piața publică a online-ului dacă nu rezonezi la un moment dat cu masa de paricopitate ce se umezește imediat ce apare un motiv pentru care să o facă.

Zilele astea ești cel mai nasol, nașparliu, cu lupa mică, chel și cu suferind de acnee în fază avansată dacă nu știi cine este Andrei Roșu. Dacă nici voi nu știți, vă spun eu că este un tip extraordinar care a traversat canalul Mânecii înot, printre altele. Lucru pentru care merită tot respectul și aprecierea noastră. Jos pălăria Andrei, bravo, sunt conștient că nu a fost deloc ușor!

 

Revenind, am văzut o gălăgie de revolte pe facebook zilele astea care mai de care mai aprinse. că vai doamne, cum să nu știi cine este Andrei Roșu? Cât de încuiat să fii? Sau cât de prost să fii să nu apreciezi nu știu ce festival obscur de muzică? Vai doamne, e inadmisibil. Ăștia fiind ăia care sunt fani Simona Halep de mici copii până la prima înfrangere ai ei. Acum dacă îi întrebi, sunt fani Begu, că e mai simpatică și nici nu și-a tăiat țâțele.

Ei bine, uite, eu sunt unul dintre ăia care nu știau nici cine e Andrei Roșu, mă doare și în bigă de festivalurile voastre. Nu poț cunoaște pe toată lumea la fel cum nu poți cunoaște tot ce mișcă pe acest pământ. Iar faptul că voi vă agitați ca sifonul, nu face decât să demonstreze cât de disperați sunteți după atenție și a nu mai ăla din grup care e trimis după țigări .