Mișto, atmosferă calmă, mulți oameni cunoscuți și relaxați. Ca trupe nu am văzut decât La Roux, Wombats și Kasabian, ăștia 3 fiind cei care mă interesau și pentru care am vrut să merg la festival.

La Roux foarte tari, vocea tipei fiind uimitoare. În concert live s-a auzit aproape ca pe disc, unele voci zic ca a fost playback, eu refuz să cred. The Wombats au sunat foarte mișto, au încălzit bine publicul înainte de Kasabian.

Headliner-ii au fost pe măsura așteptărilor: au făcut show, au cântat cele mai mișto piese ale lor, au avut super show de lumini și au făcut publicul să sară o oră jumătate.

Foarte mișto brandurile care s-au implicat destul de tare și au făcut tot posibilul să țină publicul ocupat între concerte. Cea mai mare prezență și acoperire am văzut-o la Orange, foarte mișto gândite toate activările: de la dat în balon, la powerbanks pe care le puteai cumpăra cu 3 jetoane și o puteai reîncărca gratis la ei, pe durata festivalului. Au mai avut și cinema în aer liber și o promoție cu 4G nelimitat pentru particpanții la festival. Peste tot unde te uitai, Orange.

Alta chestie care mi-a plăcut a fost labirintul celor de la UniCredit, unde lumea stătea la o coadă serioasă pentru a-l putea parcurge. Am mai văzut și Burn pe acolo, cu o scenă, Finlandia au avut iarăși ceva mișto, niște leagăne pentru popor.

Concluzia este că a fost un festival reușit, o organizare impecabilă ( nu s-a murit de sete, nu s-a stat la coadă la toalete, nu s-a murit de foame) și un line-up potrivit publicului. Plus că e foarte bine că nu se organizează în oraș, între betoane, ci în pădure, unde e respirabil.

summerwell summerwell summerwell summerwell summerwell summerwell summerwell