Sau “drumu la mingie” cum ar spune pretenii mei de teren de fotbal de la Braila.

Am inceput cu o gluma, ca n-om sta suparati cand vine vorba de fotbal si bere, cei mai buni prieteni ai multor barbati. M-am gandit sa va lansez o provocare.

Cum toti ne pricepem la fotbal am zis sa va rascolesc un pic orgoliul de fotbalisti care zace in fiecare si sa provoc putin.
As putea sa pun pariu ca nu va tine sa va inscrieti la “Drumul Mingii” si sa tineti mingea pe picior 40 de zile.
Provocarea vine acum. Mingea nu o bateti pe loc, ci prin tara. Cu plecare din Timisoara tocmai pana la Brasov pe drumul lung prin sud/sud-est  si est. Este  un pic de munca.

Ce este Drumul Mingii ? Este o campanie lansata de Timisoreana si scopul ei este acela de a gasi 1000 de iubitori ai sportului rege care sa poarte mingea prin tara. Vreo 2400 de kilometrii. Drumul nu se incheie intamplator la Brasov, pentru ca acolo se joaca finala Cupei Romaniei la Fotbal. Fix pe 25 mai cand trebuie sa ajunga mingea pe care o poarta mia de suporteri. Nu de alta, dar nu vor avea baietii cu ce sa joace si or sa amane finala 🙂

Si ca sa nu cumva sa existe vreun decalaj de timp, cei 1000 de iubitori de fotbal vor merge  alaturi de foste glorii ale fotbalului romanesc cum ar fi Belodedici, Cartu, Camataru dar si jucatori de legenda locala.

Drumul pana la minge este simplu. Trebuie sa ai minim 18 ani si sa te inscrii dand click aici.

Daca ajungi intre cei 1000 de fotbaliatori dupa ce ai citit despre campania asta aici, pe blogul lui Cismaru, da-mi de veste si o sa aranjez in asa fel incat sa ciocnim impreuna o halba de Timisoreana in cinstea fotbalului!