Dreptul la viata

Articol din categoria: andreiu

Toata ziua am incercat sa scriu articolul asta. Nu mi-a iesit. Poate acum reusesc. As avea atat de multe de spus incat nu stiu cum sa le formulez si in ce ordine sa le pun.

Pe scurt, Andrei are nevoie de ajutorul nostru, pentru a putea merge mai departe. Il asteapta o viata in fata. Are dreptul sa se bucure de ea. Intr-o lume normala, care pretinde ca a evoluat in ultima suta de ani cat din neolitic incoace nu ar trebui sa se intample asa ceva. Nu ar trebui sa te coste sute de mii de euro un drept. Si nu orice drept, ci unul fundamental, dreptul la viata.

O sa va prezint o parte din povestea lui Andrei eu :

„Buna ziua,

Numele meu complet este Andrei Cioinigel, am 28 de ani si pana acum 1 an si jumatate viata mea se apropia de ideal din punctul meu de vedere (ideal de inginer cel putin): o munca placuta si lipsita de rutina, un mediu de companie de familie (o locutiune putin ciudata, dar toata lumea se comporta ca o mica familie), cu pauze de cafea si discutii interesante, o prietena draguta si intelegatoare (intr-o relatie e nevoie de compromisuri si ea a inteles asta cu mult inainte sa aflu eu cum ma cheama) si un motan pe care l-am crescut de mic, Costel, cu o personalitate de caine, nu de pisoi – cand vroiai sa se joace se juca, iar cand vroiai sa fie dragastos era de ajuns sa-l mangai pe cap si intra in starea asta. Cum am inceput propozitia, o viata ideala pentru un om normal ca mine. In aceste conditii reuseam sa-mi dezvolt si colectia de tricouri cu desene animate, lucru care nu s-a mai intamplat dupa diagnostic din doua cauze independente de mine: 1. Diagnosticul mi-a schimbat un pic prioritatile, si 2. S-a schimbat moda si se pare ca nu sunt multi oameni innebuniti dupa desene animate.

Continuarea o gasiti pe blogul lui, aici

Andrei are si niste numere norocoase. Acestea sunt:

RO 81 INGB 0000 9999 0170 5974 [RON]

RO 81 INGB 0000 9999 0215 6489  [EUR]

Cu toata recunostinta si aprecierea mea, va invit sa il ajutam pe Andrei sa mearga mai departe.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    hmmm… interesant…dar…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.