Ne cunoaştem de vreo 12 ani, am putea spune că deja avem o relaţie stabilă. Cel puţin aşa consideram eu până de curând, când ai început să faci fiţe şi ifose în ceea ce priveşte viteza de conexiune. Cu toate că te lauzi peste tot cu super viteze şi super conexiuni, mie îmi faci viaţa un calvar. Ca să fiu mai explicit, hai să îţi spun un banc:
“Stăteau doi bătrâni pe o bancă în parc. La un moment dat unul întreabă: ţie ce îţi place mai mult sexul sau crăciunul? Celălalt răspunde: crăciunul!
Păi cum aşa? Nu sexul?
Nu, crăciunul vine mai des!”

Dacă înlocuieşti în banc sexul cu 3G, o să fie descrierea perfectă a situaţiei în care se află relaţia noastră. Dacă te-ai plictisit, a intervenit plafonarea şi simţi că nu mai avem nevoie unul de altul, hai să vorbim deschis şi să ne strângem mâna prieteneşte. Deşi eu ţi-aş strânge-o la uşă.

Ca să fiu înţeles de toată lumea, de mai bine de o lună Orange dă mari rateuri în privinţa semnalului 3G, chiar în oraşele mari, unde se laudă că stă excelent si bla-bla. A se vedea exemplul din fotografie, făcut aseară în centrul vechi, care ar trebui să fie zonă cu super viteză. Se întâmplă şi în Cluj, Brăila şi Constanţa. Ultimele două verificate pe pielea mea.

Partea nasoală e că prin contract ei îţi garantează traficul, nu şi viteza, deci sunt acoperiţi din punct de vedere legal. Dar măcar ar putea da o informare, un comunicat prin care să anunţe că sunt ceva probleme şi se rezolvă într-o perioadă de timp. Dar nu. Se merge pe burtă, se tace, că doar clienţii sunt proşti şi oricum sunt legaţi contractual de noi. Dar şi când o expira contractul, îmi iau numarul şi plec. Încă nu ştiu unde, dar să aibă 3G funcţional.