Dragă Bolt| Update: s-a și greșit

Articol din categoria: andreiu

UPDATE: long story short, am tot vorbit cu cei de la Bolt, care m-au asigurat că nu am făcut nici o cursă și de fapt plata aia era pentru o cursă mai veche pentru care nu trăseseră banii din Revolut. Bani pe care mi i-a mai luat o dată Revolut, nu știu de ce, dar pe care mi i-a dat înapoi. 

Așadar, verificați după fiecare cursă dacă vă pleacă banii din Revolut către Bolt, pentru că sunt niște probleme de sincronizare sau ceva, nu știu să vă spun ce. 

Dar Bolt dă request la Revolut, Revolut îi dă cu seen pe moment, apoi își aminște mai târziu și ia niște bani de prin cont. 

Pe scurt. 

 

Mi-au dat cei de la Bolt email că le e dor de mine, că na, n-am mai mers de mult.

Inainte de toate, un pic de context: pe 8 februarie, în timp ce eu eram relaxat în centru, să văd meciurile de Six Nations, îmi vine notificare că tocmai am încheiat o cursă cu Bolt, de 11 lei și ceva.

Am scris pe facebook, mi-au răspuns că să le dau pe mail, ceea ce refuz să fac, nu mai vreau chestii făcute doar pentru că iau 100 de likeuri la o poză, vreau să văd că se schimbă chestii cu adevărat.

Așa că am scris la suport.

Mi-au răspuns după vreo 3 zile și de 3 zile investighează.

Nu știu ce, nu știu cât durează, dar mi se pare enorm să dureze mai mult de o săptămână o chestie simplă.

Așa că, dragă Bolt, până nu rezolvi chestia asta cu cursele inventate și cu un suport decent pentru toată lumea, nu conta pe mine.

 

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Eu nu am mers niciodată cu ei, nu am cont, nimic dar tot primesc emailuri când cu Ioana când cu Cristina, ambele de la Bolt.
  Nu contează că periodic dau unsubscribe, Ioana și Cristina sunt de neoprit.

 2. #2 Comentariu nou

  Cu Yandex ai încercat?

  Că văd că sunt prea mulți care folosesc revolut, deci nu m-ar mira dacă folosesc și Yandex.

  • #3 Comentariu nou

   nu ma urc in yandex nici batut. e alta poveste vs revolut, una e sa ai datele in ue, alta e sa se duca direct la Moscova

 3. #4 Comentariu nou

  Plateste-ti cursa, ametitule – sunt doar draguti btw – ar trebui sa scrii un post de multumire ca nu au sters cu tine pe jos, influencer care cauti branduri pentru atentie care esti influencer.

  • #5 Comentariu nou

   yep, right, dupa mai bine de 100 de curse facute cu ei, m-am gasit acum sa caut atentie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.