Dovadă de caracter. Sau de lipsă de caracter?

Articol din categoria: wtf?

Pe Piţurcă nu l-am îndragit niciodată. Mi s-a părut un arogant fără motiv, mereu pus pe sfidare şi care priveşte lumea de sus, de pe un piedestal pe care s-a pus singur de ceva vreme, fără vreo bază solidă.

Că jocul naţionalei este undeva sub nivelul mării, nu mai are sens să spun. Se vede. Ajungem să celebrăm victorii cu Armenia sau Luxemburg şi declarăm înainte de meciuri cu Tobago că ne aşteaptă un meci dificil. Că avem jucători care aleg să nu mai vină la naţională, poate şi din vina lui, e tardiv de pomenit.

Azi, al nostru selecţioner a primit o condamnare penală de 1 an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Infractor fiind nimeni altul decât oierul naţional, Becali. Sunt curios dacă ilustrul antrenor poreclit „Satana” va avea demnitatea să îşi dea demisia din funcţia de selecţioner. Mă îndoiesc, sincer. Dar nici foarte bine nu îmi pică să mă gândesc că acest condamnat va reprezenta România în toate meciurile internaţionale de acum încolo.

Îmi e groază să mă gândesc numai dacă ajungem să jucăm iar cu Franţa, ai cărei jurnalişti sunt recunoscuţi pentru antipatia pe care o au faţă de români. Titluri de genul „Aşteptăm cu interes meciul Franţa-Condamnaţii” sau „Franţa întâlneşte echipa puşcăriaşilor români”.

Cu alte cuvinte, Piţi, ne laşi un pic?

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu, nu ne lasă 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Avand in vedere ca oricum suntem CONDAMNATI sa pierdem mereu cu Franta ….oricum „nea Piti” nu are niciodata nicio vina si n-are ce sa-si reproseze

 3. #3 Comentariu nou

  Nu are cum sa ne lase pentru ca are bani de luat.
  Piti este afacerist, in primul rand, ulterior antrenor.

 4. #4 Comentariu nou

  n-ar fi rau sa fie obligat sa-si dea demisia, nu? aaa, da…e sandulet la conducere… alt „mester”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.