Nu mai bine eutanasiem oamenii?

Articol din categoria: wtf?

Activiştii care apără câinii maidanezi fără să ia vreunul de pe stradă şi să-l ducă acasă au pus-o de o petiţie (online, bineînţeles) prin care cer Curţii Constituţionale declararea ca neconstituţională a legii eutanasierii javrelor.

Din petiţie:

 

Copiii nostri buni, cuminti, iubitori de viata, de natura, de animale sunt pedepsiti pentru ca isi exercita dreptul la compasiune.Au murit deja 3 oameni in timpul campaniilor mass-media, mai nou a bisericii de instigare la uciderea cu salbaticie a animalelor

Suntem in secolul 21, intreaga Europa ne arata cu degetul pentru sadismul de care dam dovada si se simt amenintati de noi pentru ca nu suntem in stare sa gestionam o problema simpla in mod uman si eficient. ( eu zic că ne arată cu degetul tocmai pentru toţi câinii fără stăpân de pe străzi)

Eutanasia este un act medical care se aplica numai animalelor bolnave, care nu mai pot fi vindecate si totodata sufera foarte mult.

 

Nu cerem bani nimanui, pentru ca noi singuri vom atrage asociatii si vom strange fonduri pentru a steriliza toti cainii cu si fara stapan. De altfel, acest lucru s-a intamplat si pana acum. ( asociaţii care şi-au demonstrat utilitatea până acum, tocând bani de la buget şi făcând fix nimic.)

Eu le propun altceva iubitorilor ăştia de câini fără stăpân. Să facă o petiţie tot către CCR sau către guvern în care să ceară eutanasierea tuturor oamenilor care sunt de acord cu stârpirea câinilor de pe străzi. Să rămână doar ei cu bietele suflete nevinovate şi să populeze străzile. Aşa poate or ajunge şi ei să fie alergaţi, muşcaţi, atacaţi de haitele inofensive din spatele blocurilor. Să vedem dacă după ce te aleargă vreo 5 namile îţi mai arde de petiţii salvatoare.

Petiţia completă aici

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Am in vedere si asta.
  Pana la urma sunt un individ al unei societati care pretinde sa ofere niste drepturi. De exemplu, dreptul la a trai intr-o tara care nu te supune la socuri traumatizante.
  Cultura europeana pune cainele la alt nivel fata de om decat e gaina sau porcul.
  Daca ma nasteam in China, discutam altfel, dar acceptai societatea si cu privarea de anumite libertati. Vine la pachet.
  Asadar, daca apar masuri nefiresti si radicale, vad lucrurile mai la rece si-mi spun: eutanasiem orice incomodeaza si e neproductiv: bolnavi, persoane cu handicap, cersetori, someri, puscariasi – cum s-a mai spus.
  Eu am adoptat, altii nu pot face asta si se transforma in spectatori neputinciosi. Si se zbat sa nu asiste la un asemenea show, ca n-au nicio vina – ei , ca oameni.

 2. #2 Comentariu nou

  Cu mare intarziere, imi dau si eu cu parerea. Asa-zisa protectie a animalelor e o mare afacere intre primarii, diversi functionari corupti si ONG-uri dubioase cum e celebra Cutu-Cutu, 4 Labute si altele, destul de vocale de altfel. Invart bani intre ei, pretind ca sterilizeaza cainii, dar de fapt fac lucrurile pe hartie, si nu ajuta nici animalele de fapt, in ciuda vorbelor frumoase cu iz electroral (gen oprescu si altii de teapa lui). Eu sunt bucurestean si stiu cu ce vorbe a defilat in camanie tovarasul oprescu, ca sa il voteze unii asa-zisi iubitori de animale. De 6 ani de cand e Oprescu primar, a crescut considerabil numarul haitelor de maidanezi pe strazile Capitalei. Nu mai pot sa intru la metrou pentru ca masculi feroci se bat pentru o catea in calduri, desi toate potaile erau marcate la urechi, deci cumva trecusera printr-o inregistrare si teoretica sterilizare. Repet, e vorba doar de bani la mijloc, invartiti intre indivizi de teapa lui oprescu (si alti primari de acelasi soi) si ONG-uri. Nu le convine unora cand se prezinta cazurile de oameni muscati si chiar sfasiati efectiv de haitele de maidanezi. Eu nu l-am votat pe Oprescu oricum, stiam ce ii poate „chelea” si ce fel de om eu…un prefacut de 2 bani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.