Încă două sfaturi pentru bloggeri

Articol din categoria: scurte

Se făcu săptămâna de când am lansat la apă nebunia asta. E un test, să vedem dacă se leagă ceva și dacă putem dezvolta un pic mecanica. Am primit destul idei, majoritatea cam aceleași, formulate altfel, dar și vreo 3 interesante, care merită studiate.

Revenind, în săptămâna asta de când tot primim idei și propuneri de campanie, am identificat două probleme, destul de nasoale, dacă mă întrebați cum se vede de dincolo de baricadă, dar care pot fi îmbunătățite pe viitor.

Așadar, pe viitor, dacă vreți să colaborați cu un brand, aveți grijă mare să:

– scrieți corect numele brandului căruia vă adresați. E un minim de efort dar o dovadă de seriozitate și profesionalism. Bitdefender se scrie Bitdefender, nu BitDefender, nici BITdefender, nici BITDifender, cum am mai văzut.

– scrieți corect. Asigurați-vă că puneți câte i-uri sunt necesare și cratimele la locul lor. La fel, e chestie de profesionalism.

Două chestii scurte, ușor de memorat și de aplicat. Atât de simplu.

 

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ca tot veni vorba de scris corect, substantivele proprii se scriu cu majuscula: https://andreiu.ro/doua-vineri-vama-veche-fost-barbatii-barbie/

 2. #2 Comentariu nou

  la vama veche te referi? si nu inteleg legatura dintre articolul la care comentezi cu linkul din comentariu. insinuezi cumva ca nu as sti a scrie corect gramatical?

 3. #3 Comentariu nou

  Cred că dacă vine cu dovada nu e tocmai insinuare.

  • #4 Comentariu nou

   realizezi ca intri pe un teren periculos da? ca ma pot referi la vama veche ca reper descriptiv, nu la localitate. exact ca si cum as spune ca ma duc la obor sa vand un bou, obor fiind locul tranzactiei, nu cartierul din Bucuresti

 4. #5 Comentariu nou

  Andrei, cate vame vechi (repere descriptive) turistice si cu iesire la Marea Neagra cunosti? Pe langa asta, sper ca iti dai seama ca e o diferenta intre „ma duc la” si „ma duc in”.

 5. #6 Comentariu nou

  Alin… esti sublim :)) jos palaria

  in rest @andrei … eu astept licentele (pentru „campanie”) lasa vrajeala cu i-urile lipsa si majuscule aditionale

 6. #7 Comentariu nou

  E o chestie de etică/profesionalism să scrii corect. Dar tot de etică/profesionalism ține și trasul de urechi. Nu știu cum se face asta, eu aleg să n-o fac, mai ales că-n 99% din cazuri price

 7. #8 Comentariu nou

  *pricep mesajul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.