UPDATE:

Din cauza condițiilor meteo, locul desfasurarii celei de-a doua ediții a turneului de tenis de câmp în scaun rulant Bucharest Open Wheelchair Tennis – categoria ITF3 se mută la Complexul Olimpic de la Izvorani. Programul turneului rămâne neschimbat. Meciurile urmează să se desfășoare între orele 9.00 a.m. și 8 p.m. iar duminică între orele 9.00 a.m. și 3.00 p.m.

Intrarea este libera.

Despre oameni care nu lasă greutățile vieții să îi doboare și pentru asta merită toată aprecierea noastră. Pentru că ai nevoie de voință, determinare și ambiție să faci lucruri care nouă ni se par grele, în condiții infinit mai vitrege.

In perioada 5 – 8 mai 2016 va avea loc la Bucuresti, la Arenele BNR, a doua ediție a Bucharest Open Wheelchair Tennis,  turneu care este rodul unui parteneriat între Fundația Licinium, Federația Română de Tenis și Federația Internațională de Tenis prin care este promovat sportul de performanță în rândul tinerilor cu handicap. Wheelchair Tennis aplică aceleași reguli ca tenisul clasic, singura diferență fiind că mingea poate să cadă în teren de două ori.

Tabloul de 72 de sportivi cuprinde concurenți din 20 țări de pe mai multe continente care vor juca la categoriile Men, Women, Quad. Printre aceștia se numară și 8 sportivi români. Detalii găsiți pe site-ul lor

Să le urăm succes și poate trecem pe acolo măcar de un meci.

Bravo!