UPDATE: za winner is Stefan. Stefan, n mail cu datele complete la andrei@andreicismaru.ro

 

 

Recunosc că nu sunt cel mai şcolit sau rafinat în materie de stil vestimentar, dar nu pot să nu observ unele chestii ciudate, care mie mi se par anomalii şi altora “detalii rafinate”.

Una dintre chestiile astea ar fi pantalonii lungi care sunt scurţi. Adică vin până la gleznă şi lasă ciorapul la vedere. Urât, sărăcăcios, dau impresia de îmbrăcat de la ajutoare. Indiferent de firmă, material sau croială.

A doua ar fi batistele alea enorme la piept. Batiste e puţin spus, ele fiind mai mult eşarfe. Nu le văd sensul, nu-mi imaginez deloc cum ar putea aduce măcar un pic de plus valoare.

Ar mai fi genţile, dar am şi eu una pe care o mai iau când am chestii de cărat şi sunt prea mici pentru rucsac.

Sunt curios cu ce “găselniţe” vor mai apărea masculii acum, de Crăciun. Pentru că sunt sigur că se poate mai mult şi mai bine decât acum. Asta deşi cei de la Lo Spaccio ne provoacă să avem un Crăciun cu stil. Şi dau şi premii pentru asta.

Adică, cine îmi spune cea mai ciudată combinaţie vestimentară pe care a vazut-o până acum, are şansa ca vineri, prin tragere la sorţi să câştige un voucher de cumpărături într-unul din magazinele Lo Spaccio.