UPDATE: Aparent, Bunea Stancu nu are nici o treabă cu Tancrad, în afara faptului că aceasta colabora intens cu Concivia, firma baronului de Brăila. Astfel, exista interes ca gălățenii să ia tot caimacul, pentru că asta aducea venituri și către Concivia.

 

Pentru cei care nu știu, probabil, cel mai incompetent primar pe care l-a avut Brăila vreodată a primit un mandat de arestare de 30 de zile pentru că ar fi furat vreo 10 milioane de euro, bani europeni. Refacerea unui bulevard important din oraș, care a durat foarte mult și a fost realizat foarte prost, pe foarte mulți bani, dar asta e altă poveste.

Domnul Simionescu este acuzat că, alături de șeful secției economice a primăriei, au măsluit o licitație pentru reabilitarea bulevardului în cauză unde a câștigat o firmă din Galați.

Nu mai departe de un an și un pic, un alt ilustru lider psd Brăila, adică Gheorghe Bunea Stancu a fost trimis în judecată de DNA alături de o firmă din Galați. Coincidența face să fie vorba despre aceeași firmă: Tancrad. Firmă unde Stancu are ceva acțiuni sau este cumva implicat financiar. Asta uită presa zilelor noastre.

Dacă le punem cap la cap, reușim să ne dăm seama că Simionescu a picat cam de papagal, furând pentru binele lui Bunea Stancu ( șeful direct de partid) și al firmelor unde acesta își făcea de cap. A semnat ca primarul și probabil va înfunda pușcăria pentru devalizare, corupție, fals și alte alea. Deși ar trebui să intre pentru incompetență.

P.S: nu îl apăr nicicum pe Simionescu, doar sunt amuzat de amneziile presei de la noi.