Despre EchipaBloggerilor

Articol din categoria: andreiu

Sau echipa care de doi ani reuseste sa fie declarata cea mai buna agentie de jucat fotbal, dupa cum am mai spus si intr-un articol anterior. Cred ca sunt necesare cateva explicatii despre ceea ce inseamna aceasta echipa, dupa ce destul de multa lume intreaba care e faza si unde sunt A-listerii sau bloggerii consacrati in ecuatie. Din pacate nu prea sunt. Si asta nu pentru ca nu i-ar fi dorit cineva in echipa ci pentru simplul fapt ca nu joaca fotbal. Sau daca joaca, nu vor sa joace cu noi. Asta nu inseamna ca ii condamna sau judeca cineva. E strict alegerea lor.

Conceptul de echipa a bloggerilor a luat nastere cam acum un an cand, dupa cateva editii de fotbaltweetmeet Chinezu a avut o revelatie si a zis ca merita incercarea de a face o echipa care sa reprezinte blogosfera in diferite competitii. Fie ca au participat la Cupa Agentiilor, Patrulaterele impotriva violentei pe stadioane organizate de Jandarmeria Romana sau Cupa Canyon SportMeet, echipa a tinut piept multor adversari de temut si chiar a reusit sa adune victorii si trofee. Cel mai concludent rezultat este castigarea pentru a doua oara a Cupei Agentiilor organizata de IQads, chiar fara doi jucatori de baza care nu au avut drept de joc, pe motiv de supracalificare in domeniul fotbalistic.

Inainte de a trage cineva vreo concluzie, trebuie precizat faptul ca participarea la acest eveniment sportiv a implicat un oarecare efort din partea fiecarui jucator sau suporter al echipei. Trei zile pline petrecute pe terenul de fotbal, cu soarele in cap la 30 de grade, zile libere luate de la slujbe sau costul echipamentelor au reprezentat sacrificii care au trebuit facute. Toate astea ca EchipaBloggerilor sa arate ca o echipa. Si sa poata reprezenta cu succes online-ul romanesc. Pentru toate astea, fiecare om din echipa merita tot respectul si aprecierea.

Inainte de a inchide pagina, trebuie sa mai spun ca tricoul castigat anul trecut la Cupa Agentiilor, semnat personal de Cristi Chivu a fost scos la licitatie. Banii stransi se vor duce catre un copil care are nevoie de tot sprijinul nostru. Poate ai timp sa arunci un ochi pe licitatie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.