Mai devreme, adică pe la prânz eram în căutare de un loc unde să mâncăm. Ne hotărâm să mergem la El Torito, era prin zona pe unde eram noi, ne era foame rea, hai să încercăm și la mexicani, să vedem cum e.

Ajungem la ăsta și descoperim că e un restaurant ca o bomboană d-aia colorată.

E mișto rău de tot amenajat, foarte vesel și viu colorat, de nu ai cum să stai supărat, are muzică mexicană sau latino sau cum îi zice ei acolo care nu deranjează absolut deloc, are chelner care nu e român și îi dă așa, un aer special.

Despre mâncare. Foarte bună dar foarte multă. Din 4 oameni de la masă, nimeni nu a reușit să termine porția sa, toți am luat la pachet.

Eu am băgat niște Fajitas, Mariana a luat Enchilada și la masa au mai fost un burrito și un taco. La pachet cu toții, ne-a doborât. Meniul e aici complet. Prețurile sunt decente, mai ales pentru un restaurant cu specific poziționat prin centru. Și se mișcă destul de repede cu mâncarea.

Ce îmi place foarte tare la faptul că l-am descoperit este că amplasarea lui este undeva pe străduțe, dosit de aglomerație, de trafic, de nebunie. Și cine știe câte localuri d-astea pitite prin cotloane sunt în oraș și așteaptă să fie descoperite.

Exact lângă el am văzut că e Les Ottomans, vreau să ajung și acolo să văd dacă sunt mai buni decât Edessa.