Cum am descoperit că-mi place escalada

Articol din categoria: andreiu

threesome

Acum 2 săptămâni am fost provocat, alături de Eftimie şi Mariciu, de cei de la KFC să fac ceva care să mă scoată din starea de confort, ceva inedit pentru mine, un trântor de carieră, până acum ceva timp.

Ei voiau să promoveze un produs nou apărut în oferta lor ( Crispy Meltz, o combinaţie de crispy strips, brânză cheddar şi roşii) şi au zis să ne pună pe noi în faţa faptului împlinit.

Aşadar, am mers cu cei 2 susnumiţi în Baicului la Vertical Spirit şi am zis că o să fie floare la ureche, că noi ne pricepem, noi ştim super bine cum e treaba asta cu cocoţatul, că deh, am avut copilării active şi ne tot urcam prin pomi. Ce nu ştiam înainte e că treaba asta cu escaladatul e grea a naibii, mai ales când o faci pentru prima oară.

perete

Bineînţeles că deşi mi s-a spus de multe ori să nu trag în mâini cât pot de tare, asta am făcut şi la un moment dat ( pe la jumătatea panoului) nu îmi mai simţeam antebraţele. Bineînţeles că deşi eram acorat bine şi prins într-un ham rezistent, m-am speriat groaznic prima dată când a trebuit să cobor şi să iau mâinile de pe panou. Bineînţeles că la final am plecat trimfător, ca şi cum aş fi cucerit toată sala de la prima căţărare. E un sport intens, care necesită antrenament şi concentrare. E bun şi pentru tonus şi cred că voi continua să merg, că te şi relaxează. Când eşti pe panou, te rupi de toate gândurile, te gândeşti doar unde faci următoarea priză.

mowgli

Încă ceva despre Crispy Meltz de la KFC: e o combinaţie ciudată dar bună între cele 3 ingrediente, am mâncat şi alături de cei 2 escaladatori dar şi vineri seara, şi e oarecum ciudat dar bun. În primul rând nu te murdăreşti pe mâini ( e ca o tortilla), în al doilea rând, deşi e crispy nu e atât de picat pentru că roşiile şi brânza mai taie din intensitate şi în al treilea rând, e ieftin. 5 lei bucata sau meniu de 3 la 12 lei. Ceea ce e ok.

În concluzie, vreau s continui să merg la escaladă pentru că mi se pare foarte ok ca activitate şi o să merg să mai mânânc şi un Meltz, că e ofertă limitată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.