Miruna a pornit o petiție care își propune să dea naștere unei legi care să apere drepturile mamelor de a-și alăpta copilul public și care să sancționeze acțiunile primitive ale unora care consideră că e normal să le interzică accesul în hoteluri ( a fost cazul la Cluj, la Ramada), sau să le gonească de prin spații publice, cum ar fi parcurile.

De ce susțin petiția asta? Pentru că mi se pare absurd ca într-o țară europeană, în anul 2016, unde sporul natural se duce în cap, să existe mentalități d-astea încuiate, să existe specimene de oameni care consideră că este un gest obscen alăptatul. Trebuie să fii maniac și locul tău este într-un ospiciu.

De ce susțin petiția asta? Pentru că în 2 luni o să devin tată și nu vreau ca pruncul meu să nu poată fi hrănit în parc sau într-un mall pentru că vine vreun dumnezeu al barierelor care să-mi trimită doamna la toaletă, pentru că gesturile scârboase și obscene, gen alăptat, nu sunt permise.

De ce susțin petiția asta? Pentru că 8 din 10 oameni aflați la o coadă se uită urât la o femeie însărcinată care intră să facă niște analize.

De ce susțin petiția asta? Pentru că trăim într-o țară unde bunul simț nu prea se mai simte/vede și lucrurile trebuie puse în ordine cu legea în mână, dacă nu cu parul la brâu. Măcar de frică să fie lăsate mamele în pace, dacă educația nu ne permite.

Daca susții petiția asta, semnează aici

Știu, petițiile online nu au făcut niciodată nimic, dar, dacă devine destul de lungă lista de semnături și suntem destui care susținem asta, poate atragem atenția cuiva din legislativ, poate chiar premierului și rezolvăm problema.

breastfeading via dreamstime