Pentru că poți prinde destule faze de pe drumurile patriei, unele dintre ele amuzante, altele te pot scoate din belele. De exemplu, eu mi-am dat seama duminică seara că noi nu merităm autostrăzi, pentru că nu știm să mergem pe ele.

A2, aproape de ora 18:00, destul de aglomerat pe drum, pe banda 2 coloană de mașini care mergeau cu 100 km/h, concurs de flashj-uri și semnale stânga, care mai de care mai nervos. Pe banda 1 am trecut de mai bine de 10 mașini, eu mergând relaxat cu 120km/h.

Nu am înțeles niciodată mania românului de a merge exclusiv pe banda 2, cred că este ceva boală genetică.

În altă ordine de idei, am instalat la bord o cameră nouă și super smecheră, Goluk T2, care are conexiune cu telefonul în timp real, filmează la 1080 și are opțiune de share în social media instant.

Vine și cu card de 16Gb inclus, ceea ce mai mult decât suficient. Are un buton pe care să-l ții undeva la îndemână pentru capturi recente și după 3 ore de condus te avertizează că ar fi bine să iei o pauză.

Clipurile pe care vrei tu să le salvezi le găsești în galeria din aplicație.

Eu aleg totuși să descarc clipul în telefon și de acolo să îl uploadez, mi se pare mai safe așa.

Dar e foarte mișto să poți descărca clipurile imediat și în mai puțin de 30 de secunde să fie sus pe facebook, youtube sau unde mai vrei tu să le urci.

Și da, nu realizezi importanța unei camere până nu vrea un polițist să îți ia permisul pentru trecere pe roșu sau până nu îți sare un pieton în față, total aiurea, dintre mașini.