Dacă vrem conferințe și în viitor, trebuie să le ajutăm acum

Articol din categoria: andreiu

Prima conferință la care am mers a fost webstock. Se întâmpla acum foarte mulți ani și acolo am cunoscut mulți oameni din industrie. Am participat la multe webstock-uri de-a lungul anilor.

Ca participant, ca sponsor, ca speaker, ca moderator. Am și dat niște premii. Am și jurizat campanii, am bifat cam toate etapele. Nu am lipsit decât la o ediție, pentru că eram plecat din oraș.

În același timp am mai fost mereu la Digital Marketing Forum, locul unde se adunau profesioniștii ăia din liga mare, care îți dădeau lumină.

Cumva, conferințele astea m-au ajutat să mă dezvolt profesional destul de mult, fie prin informațiile aflate acolo fie prin mulții oameni pe care i-am întâlnit acolo.

Au fost și alte conferințe mișto la care am participat, măcar o dată, organizate de Evensys.

Pentru că oamenii le fac să fie mișto, pentru că sunt motivați și pasionați de ce fac.

Acum au nevoie de ajutor, dar nu cer milă, ci dimpotrivă, dau la schimb mai mult decât primesc: abonamentele Evensys. Cumperi 1 bilet la o conferință și poți participa la 3, până la finalul lui 2022.

Eu zic că e o oportunitate, atât pentru oamenii obișnuiți cât și pentru companii. Pentru că it takes two to tango, și dacă vrem să avem evenimentul mare de online în fiecare an, trebuie să ne implicăm acum să-l ducem mai departe.

Detalii complete sunt aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.