Daca esti fan Vodafone, ai drepul sa votezi!

Articol din categoria: andreiu

Si nu vorbim aici de alegeri locale, parlamentale sau pentru Cotroceni. Ca nu ne intereseaza subiectul asta. Vorbim aici despre niste clipuri video pe care le poti vota daca esti unul din fanii Vodafone si vrei sa castigi un iPhone4. Adica un smartfone d-ala de se vrea mangaiat la fiecare atingere si care rupe tot ca vanzari si nebunii d-astea.

Mai exact, despre ce e vorba aici? Vorbim despre TIFF 2011, adica Festivalul de Film Transilvania care va avea loc la Cluj si unde baietii astia de la Vodafone sunt parteneri cu traditie. Ei au pus la cale un proiect care se cheama „Cluj: The Movie” si in care vor aparea timp de 8 episoade, blogerii clujeni dar si oameni care nu au treaba prea multa cu online-ul. Adica clujeni d-aia neaosi, care ne plac tuturor pentru multe chestii din care enumar numai accentul si calmitatea.
Iar voi, suporterii de la tribuna 0 ai Vodafone nu trebuie decat sa intrati pe pagina  http://www.facebook.com/vodafonero si sa votati clipul ala de vi se pare voua mai misto. Atat! Ca de restul se ocupa Vodafone.

Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez bafta la votat si la castigat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.