Dacă ar fi să plec la război

Articol din categoria: andreiu, muzici

Singurul motiv pentru care aș pleca acum la oaste ar fi familia sau prietenii. Ăia puțini dar foarte buni pe care îi am.

În rest, mă lasă rece chestiile politice, strategice, etnice, războiul este o mașinărie foarte bună de făcut bani, dincolo de manipularea oastelor și cred că oamenii vor ar trebui să își trăiască viața liniștiți, nu prin tranșee.

Dar, dacă aș pleca la război mâine, cu ranița în spate, fără să știu dacă mă voi mai întoarce acasă, aș pleca pe muzica ăstora de la System of a Down. Cei mai activiști rockeri, sau invers, din câți au existat, pe bune, dedicați cauzei armenilor, cântând împotriva nedreptăților și abuzurilor.

Au scos piese noi, anul ăsta, ca să susțină o cauză armeană. Foarte buni. Sper să apuc să-i și văd live.

Nu sunt ei chiar influenceri, nu au mașini super scumpe sau haine de zeci de mii de euro, nici palate, dar au mesaje. Și atitudine.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Eu am descoperit de curand si pe cei de la Five Fingers Death Punch! cu al lor Wrong Side of Heaven. Poate ii sti, poate iti plac!

  • #2 Comentariu nou

   Aia chiar au fost soldati! Muzica lor e nebunie.

  • #3 Comentariu nou

   Ii iubesc pe FFDP. Albumul „Got your Six” e preferatul meu.

 2. #4 Comentariu nou

  Superbă și Five Fingers Death Punch!
  Mai ziceți și altele..

 3. #5 Comentariu nou

  Clasicii Rage Against the Machine care pot zice ca rivalizeaza la titlul de „Cei mai activiști rockeri” . Tot din categoria de activism doar ca putin mai nebuni sunt FEVER333

  • #6 Comentariu nou

   mai ales Morello, e super activist

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.