Joi seara, în ajun de Mărţisor, am fost să învăţ nişte mici artificii culinare de la unul dintre cei mai cool bucătari de pe la noi. Şi aici mă refer la Nicolai, tipul care a fost jurat la Top Chef, care a zis să ne înveţe nişte trucuri culinare rapide şi uşor de făcut.
Aşadar, am învătat cum poţi să faci ceva senzaţional de bun doar cu un cozonac, ouă, lapte, smântână şi o o tigaie. Anume, frigănele. Care sunt atât de bune, că mănânci până ţi se face rău. Care e reţeta şi cum se prepară citiţi pe blogul maestrului.
Dar ca idee băieţi, dacă vreţi să daţi duduia pe spate, asta ar fi o soluţie foarte bună. Şi rapidă ( vreo 15 minute durează) dar şi ieftină. Şi aţi scăpat de o grijă.
Eu am zis că o să mă duc din când în când pe la cantina lui Nicolai ca să mai fur ceva meserie de la el. Un fel de ucenicie în bucătarie.
Până atunci, spor la bucătăreală!
Şi da, de săptămâna asta am inceput să port ochelari o_O
0 comentarii Adaugă comentariu
cu chestia asta ai putea impresiona doar o gagica oarba :))
:)) Pe mine ma impresioneaza orice pasionat bucatar. Buna treaba baieti.. invatati, invatati 🙂 imi lasa gura apa
Foarte frumos din partea ta!