Cum ar fi să poți returna în 10 zile o mașină cumpărată ?

Articol din categoria: andreiu

Păi vă spun eu că bine. Și acum este posibil datorită unor băieți deștepți de la noi, care au pus la cale un start-up mișto.

Pe cât de ciudat, pe atât de mișto.

Despre ce este vorba:

 One-Way Ticket Garage – o platformă online ce aduce un refresh în piața auto, cu care încercăm să schimbăm experiența de vânzare și cumpărare a mașinilor. 
 
Totul se desfășoară online – așa că poți cumpăra sau vinde o mașină din confortul casei tale.  Iar, daca totul nu e așa cum te-ai așteptat, poți returna mașina în 10 zile, fără ca vânzătorul să fie afectat în niciun fel. 
 
Noi ne ocupam de intreg procesul – de la inspectia masinii, la fotografierea, listarea si promovarea ei, cat si de inmatricularea masinii pentru noul propietar. Deci, masina ajunge la noul propietar gata de drum; ii facem chiar si plinul de combustibil cat si o igienizare detaliata. 
Pentru a pune un anunt pe site-ul owt-garage.com, vanzatorul trebuie doar sa faca un request la noi pe site, urmand ca noi sa trimitem o echipa pentru a inspecta si fotografia masina, urmand ca ulterior sa o listeze. Deci, vanzatorul nu trebuie sa isi bata capul cu absolut nimic, iar toata informatia ce apare pe site este verificata si asumata. 
 
– Fiecare masina listata trece printr-un proces de pre-verificare a 130 de puncte esentiale (defecte vizuale / starea motorului, etc.). Aceasta verificare este descrisa intr-un mod transparent pe pagina fiecarei masini – prin intermediul listei de verificari ce este facuta publica si a diagramelor ce transpun defectele vizuale ale masinii. Puteti vedea un exemplu aici: http://owt-garage.com/cumpara/2015-mercedes-benz-a180i-20
 
– Daca alege sa achizitioneze masina prin platforma noastra, viitorul cumparator va beneficia la achizitie de garantie si asistenta in trafic pentru masina achizitionata, precum si asistenta din partea noastra in cazul in care masina inca beneficiaza de garantia de la producator. 
 
– Masina ajunge la noul propietar gata de drum – va avea plinul de combustibul facut, va trece printr-un proces de igienizare complet si va fi inmatriculata provizoriu pe numele noului propietar. De asemenea, precum un cadou mult asteptat, vine asortata cu o funda imensa ? 
Iar, daca totul nu e asa cum s-a asteptat, poate returna masina in 10 zile. 
 
Cand poti, te invitam sa citesti povestea unui client de-al nostru aici: http://blog.owt-garage.com/dream-car-laurentiu/ 
E de urmărit și de încercat. Aș da orice să văd că dispar toți samsarii ăia ordinari „nu bate, nu troncăne, boss, e ca nouă”

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Le doresc succes, au o idee exceptionala si sper sa prinda. As vrea ca peste 3 ani cand intentionez sa imi vand actuala masina, sa pot apela la serviciile lor 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Mișto ideea. Ce anume ar trebui să găsim în secțiunea ”Istoric”? Istoricul accidentelor?

 3. #3 Comentariu nou

  Or fi romanii suficient de seriosi si cinstiti pentru asa ceva?
  Imi vin in minte o gramada de scenarii pe care samsarul nostru de masini le-ar putea facea in alea 10 zile 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.