Cum am ajuns la Ozzy

Articol din categoria: andreiu, mișto

Sa va povestesc cum am ajuns eu la concertul lui Ozzy Osbourne. Voiam cu disperare sa merg la concert, mai ales pentru ca nu stiu daca o sa mai am ocazia sa il vad vreodata prestand live pe scena. Am tot intrebat oameni in jurul meu care cum are bilete, sau daca vrea cineva sa mearga. Nu primisem nici un raspuns.

Si se facu o frumoasa zi a saptamanii, nu mai stiu care, pe la mijloc era. Si eram chemat la un interviu. Ma duc eu frumos aranjat, frezat gata pentru interviu. Intru in biroul tipei care ma intervieva, schimbam trei palavre de complezenta si imi spune ca nu are CV-ul meu ca nu stiu ce a patit la calculator si a pierdut cam tot. Moment in care ii spun ca nu e problema, ca il trimit eu inca odata dupa telefon. Cat  se trimitea mailul, zic sa ma dau un pic si pe twitter. Si vad ca intreaba Vulupe cine vrea sa mearga la Ozzy ca are un bilet in plus pe stoc. Pentru cine nu il stie, Vulupe e un om pe care trebuie musai sa il intalnesti in viata asta. Imediat raspund ca vreau eu, ne mai dam cateva mesaje.Toata treaba a durat cam 10 minute, timp in care tipa imi spunea ca e ok, nu trebuie sa ma dau musai peste cap sa ii trimit CV. Eu nu si nu, trebuie sa mearga doar ca merge conexiunea greu.  In final ii dau ultimul mesaj lui Vulupe si ii zic ca  sunt in timpul unui interviu si il sun cand termin.

Dupa ce am iesit din interviu, il sun si reactia lui a fost:” pe bune ca erai in interviu? esti cel putin razna”

Jobul nu l-am luat, insa am ajuns la Ozzy. Zic ca am iesit in castig,

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Imi mentin parerea, zdravan nu esti – dar zau ca a meritat, a fost unul dintre cele mai faine concerte la care am fost, cel putin ca si atmosfera.
  Judas?

  • #2 Comentariu nou

   clar a fost cel mai tare concert la care am fost pana acum. Judas? Bineinteles

 2. #3 Comentariu nou

  Super. Ti-ai indeplinit un vis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.