dumb

Mai devreme zapam canalele, în cadrul ritualului de duminică, în care nu se face nimic în afară de vegetat. Am redescoperit că nu e nimic bun de văzut la televizor, în afară de sporturile de iarnă de pe Eurosport.  Și alea pentru cei rătăciți, ca mine, că un om normal la minte nu s-ar uita la altceva în afară de fotbal.

Mâ gândeam că televiziunea, în general, are o mare problemă de abordare: dacă duminică dimineața, când aproape toată lumea e acasă și se uită pe la televizor, nu e nimic interesant de văzut, când vrei să îți cucerești audiența? În timpul săptămânii, de la ora 12, când toată lumea e la muncă? Și rămâi doar cu pensionarii sau cu gospodinele. Adică fix ăia care nu te ajută la nimic, cu atât mai puțin comercial.

Lumea s-a mutat deja în digital, oamenii vor altceva, nu au chef să vadă mereu manele sau bădisme pe TV. Lumea care contează muncește de luni până vineri de la 9 la 18, se uită la Știri la 7 și cam aia a fost seara. Urmează cina și majoritatea pe la 10 dorm. Ori, dacă nu o prinzi când trebuie. când are timp să se uite la TV, să nu te mire că nu mai ai audiență bună pe comercial lumea nu vrea să bage bani