Creative Joint, un program de sprijin destinat antreprenorilor din comunitățile creative și artiștilor

Articol din categoria: andreiu

Graffiti PR a lansat Creative Joint, un program de sprijin destinat antreprenorilor din comunitățile  creative și artiștilor care au nevoie de ajutor sau care își doresc să se dezvolte și să facă parte din  sistemul de colaboratori Graffiti PR. 

În cadrul Creative Joint, Graffiti PR oferă spațiu de lucru în Palatul Universul, consultanță în branding,  marketing și comunicare, networking și suport pentru lansarea ideii sau pentru creșterea și promovarea  afacerii.  

Programul Creative Joint a debutat în cadrul Romanian Design Week 2021 și se încheie la finalul lunii  septembrie. Înscrierea în program se face aici și doar ideile sau afacerile selectate vor face parte din program.

Pe scurt, pentru a fi mai aplicați, căutăm the next big thing din zona industriei creative, pe care să îl ajutăm să se dezvolte pe piața de comunicare din România. Un exemplu ar fi Museum of IceCream sau, ca să dăm un exemplu din Ro care nouă ne place foarte tare – proiectul One Night Gallery, prima galerie de new media art din România care îmbină arta și tehnologia într-un nou concept de expoziție ad-hoc.

Deci, creativ și cu un proiect mișto, care să fie aplicat în teme sociale, civice, urbane? Aplică la programul ăsta și oamenii de la Graffiti de fac de succes.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.