UPDATE: Nominalizarea lui Baciu a fost retrasa dupa ce in presa au aparut fotografii cu acesta facand reclama la lenjerie. In locul sau, premierul desemnat l-a nominalizat pe Patriciu Achimas Cadariu.

 

Este vorba despre tipul din imaginea de mai sus.

Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, cea care a lansat impreuna cu liberalul Cristian Busoi o campanie pentru drepturile pacientilor, prezenta atat prin afise stradale cat si la diverse televiziuni.

documente
(15 Nov 2015) PDF, 1MB

Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicina in Bucuresti in 2011. In prima jumatate a acestui an a urmat un program de 4 luni de formare in management spitalicesc la Scoala Nationala de Sanatate Publica din Bucuresti. In domeniul managementului sanitar experienta sa mai include un program de formare la Open University din Marea Britanie, finalizat in iulie 2014.

Andrei Baciu a terminat liceul militar din Alba Iulia in urma cu zece ani. Din ianuarie 2012 pana in martie 2012 a fost rezident in sectia de chirurgie cardiaca a Spitalului Fundeni, apoi a lucrat doi ani in acelasi domeniu ca medic rezident in Spitalul Universitar din Rouen, Franta, unde a fost implicat si in studii de cercetare internationale. Andrei Baciu a urmat la Rouen cursuri unde i-a avut formatori pe profesorii Litzler si Cribier, doua nume cunoscute in chirurgia cardiovasculara.

Din august 2014 a revenit in Romania unde a efectuat stagii de chirurgie generala la Spitalul Universitar din Bucuresti si de chirurgie toracica la Institutul “Marius Nasta”.

 

Poporul român, despre care ai putea spune, după ce a ieșit în stradă pentru doctorul Raed Arafat (sirian), după ce a votat președinte un bâlbâit neamț, cu 6 case, profesor de fizică, care nu este ORTODOX, că și-a revenit la cap și că este mult mai deschis schimbării și chiar își dorește o schimbare a clase politice, a aparatului administrativ și a sistemului, nu poate trece peste faptul că băiatul ăsta a fost model la 18 ani.

Deci, despre ce schimbare discutăm, entuziaști luptători pentru cauze numai de voi dorite?