Chestii mişto: WALL 55 Beta

Articol din categoria: andreiu

Pe mine mă bucură foarte tare când văd că se mai şi întâmplă lucruri mişto, nu numai comentarii de pe margine. Săptămâna asta am aflat de o iniţiativă destinată artiştilor şi sprijinului acestora, care mie mi se pare foarte tare.

Despre ce este vorba?

„Fie că ești sau cunoşti un scriitor, fotograf, muzician, designer grafic, ilustrator, cineast sau poet, platforma te poate ajuta să îți faci cunoscute proiectele. Indiferent ce job ai în timpul zilei, dacă îți petreci timpul liber creând orice formă de artă, ai ajuns unde trebuie. Pe WALL55 găsești artiști care, ca și tine sau prietenii tăi, se află la început de drum și vor să descopere oameni cu pasiuni asemănătoare sau vor să se facă auziți și cunoscuți.

WALL 55 e platforma care ofera artiștilor ascunși un loc în care să se exprime, alături de alții ca ei. Ne dorim ca împreună să reușim să dezvaluim talentele României, să le arătăm altora și să construim o comunitate.”

 

Momentan este doar o versiune beta, dar dacă va avea succes (ceea ce sper!) se va dezvolta bine şi frumos. Asta se poate realiza dacă voi, artiştii vă veţi urca operele pe site şi veţi crea o comunitate mare şi frumoasă. Să nu uităm şi de facebook, că şi acolo găsim proiectul.

Aşadar, e bine când aflăm de chestii bune şi mişto. La mai mari şi mai multe 🙂

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mie design-ul mi se pare dureros rău pentru ochi şi le-am zis asta în formularul de feedback. În rest, faină iniţiativă. Sper să prindă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.