Ce poți face cu 1000 de euro, ca student? Pe vremea mea

Articol din categoria: andreiu

…nici nu aș fi știut să număr până la 1000 de euro…

M-a pufnit un pic râsul nostalgic când am citit întrebarea :” ce poți face cu 1000 de euro ca student?”. Și mă gândeam ce aș fi putut face eu cu 1000 de euro, când eram student. Bine, trecem peste faptul că dacă îmi arăta cineva o hârtie de 100 de euro nu aș fi știut ce e, pentru că nu văzusem în viața mea și erau șanse mari să cred că ar fi vrut să mă păcălească.

Păi, cu 1000 de euro îți poți lua 303 borcane de zacuscă, în caz că cele trimise de acasă se epuizează repede ( am calculat o medie de 17 lei borcanul, cam 3,3 euro) Dacă mănânci unul pe zi, ai aproape un an de zile de zacuscă asigurată! Un an. Dar poți să fii mai smart de atât și să îți iei numai 150 de borcane de zacuscă, să ieși din iarnă, că oricum o îndoi cu pâine.

De 1000 de euro mă gândesc că îți poți deschide propria afacere. Cumperi o imprimantă, poate fi și SH, cartușe de rezervă și în sesiune îți permiți să ai și un om angajat care să se ocupe de business. Iată, poți lua calea antreprenoriatului. Printer, mașină de spălat și deja ai șanse să candidezi la primăria sectorului.

 

În fine, divagăm. Dar da, cu 1000 de euro în ani de studenție poți face chiar o grămadă de lucruri, mai ales dacă stai în cămin și nu-ți place să aștepți doar să vină bani de acasă.

Cei de la AFI Palace Cotroceni sunt foarte șmecheri că s-au gândit să atace nișa studenților și să le facă cinste cu chiria pentru 1 an. Și nu doar o chirie, ci 10 în București și 3 în Ploiești.

Pentru eligibilitate, studenții trebuie să intre pe site-ul AFI Cotroceni respectiv AFI Ploiești și să completeze un formular. Vor primi un cod unic cu care trebuie să meargă la info deskurile din mall, cu dovada că sunt studenți.

Borcanele goale nu sunt valabile, da?

Bucură-te de studenție cu un an free de chirie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.