În seara asta am ajuns acasă după 3 zile de festival de film de la Cluj și las niște vorbe aici, impresii la cald.

Mergeți și vedeți ”Câini”. E un film super mișto, o să vă placă. Sunet bun, imagine bună, lipsesc cadrele lungi, are dialoguri beton și te lasă cumva în ceață, te pune să gândești și să îți imaginezi o finalitate.

E mișto orașul în timp de festival. E un zumzet mișto, e plăcut să vezi că tot orașul se mobilizează și se implică la o bună desfășurare de forțe.

Rămâi cu un zâmbet pe buze când vezi că ai ocazia să vezi actori sau regizori mari la masa de lângă tine. Sau chiar vin și se asează la tine la masă. Are Șuțu un proiect mișto cu oamenii de la TIFF. Intrați și vedeți.

E impresionant să vezi cum se implică mari companii, mari branduri pe care în mod normal nu le-ai asocia cu filmul sau evenimente culturale. Iată că nu, iată că se poate. Eu am fost chemat la TIFF de către cei de la Raiffeisen Bank, care a decis ca anul ăsta să mergem #impreunălafilm.

O să pun și niște poze mai multe pe facebook, probabil mâine, că azi le scot din cameră, pentru care mulțumesc către Canon.

A fost bine. E frumos că se întâmplă, e de bine că se mobilizează oamenii să facă lucruri bune și de mare aploare. Care ne scot un pic în lume.

Mai facem!