Că avem peisaje frumoase peste tot în țară, nu mai e o noutate pentru nimeni. Că suntem probabil una dintre cele mai bine înzestrate țări din Europa, iar e bine știut. Avem mare, munte, dealuri, niște păduri și unele zone chiar unice în lume, dacă ne gândim la Deltă.

Multe dintre ele ne scapă din vedere sau peste ele trecem mult prea ușor. Sau de unele nu știm că există. Aici ar fi necesar un album cu toate peisajele mișto din țară, să ne putem plimba măcar virtual printre ele.

Cei de la VEKA România s-au gândit că ar fi de folos să pornească un Atlas al României frumoase. Ei având experiența campaniilor anterioare #lafereastramea, campanii care au fost de super impact.

Acum, cei care aleg să se alăture demersului cu Atlasul, pot fi recompensați pentru contribuția lor cu niște premii mai mult decât interesante. Să vedem cum.

 

Participanții trebuie să urce o fotografie în pagina dedicată competitiei (http://www.fereastraveka.ro/lafereastramea/) împreună cu o scurtă descriere și locul în care a fost facută fotografia, având ca temă #Romania #lafereastramea și încadrând profilele de PVC ale ferestrei, să o distribuie pe Facebook și să își indemne prietenii să voteze fotografia.

In funcție de numărul de voturi, în fiecare săptămână vor fi alese 3 fotografii care vor fi distribuite pe canalele de social media VEKA Romania (Facebook si Instagram), iar la final de săptămână/ respectiv la două săptămâni, prin tragere la sorți se vor acorda premiile săptămânale și cele lunare. Premiul cel mare se va acorda de către un juriu format dintr-un reprezentant VEKA Romania și 7 fotografi care vor alege caștigătorul.

Premii

  • Premiul cel mare: o excursie all-inclusive intr-o locatie din Romania (acordat prin jurizare)
  • Premii bilunare: 3 seturi de genti de voiaj (acordate prin tragere la sorti)
  • Premii saptamanale: 5 set-uri de calatorie (perna de voiaj, earplugs, sistem de securizare bagaje) (acordate prin tragere la sorti)
  • Premiul special acordat user-ului cu cel mai mare numar de voturi la finalul campaniei: o mini-camera Lomography

Am înscris și eu 3 fotografii în platformă, le puteți vedea acolo și cred că mai bag câteva. Pentru că e păcat să nu dăm de la noi.