Cât costă Volkswagen ID.3 1ST?

Articol din categoria: andreiu

Adică un Volkswagen electric.

Cităm din comunicat:

Revoluția electrică propusă de Volkswagen se apropie cu pași rapizi. ID.3 1ST, ediția limitată a celui mai nou model electric de la Volkswagen, ID.3, lansat în septembrie 2019 la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt, se pregătește să pornească la drum. Modelul este fabricat la Zwickau, prima fabrică auto care a făcut trecerea exclusiv la producția electrică, cu aproximativ zero emisii de carbon rezultate în urma proceselor de fabricație.

ID.3 1ST a fost rezervat în peste 30.000 de exemplare în întreaga lume, urmând să ajungă la cumpărători în vara anului viitor.


Echipat cu cele mai inovatoare tehnologii, ID.3 1ST este gata să accelereze către un viitor electrizant. Unul dintre principalele avantaje competitive este reprezentat de bateria de 58 kW, care oferă autonomie de 420 km conform standardului WLTP și garanție superioară de opt ani sau 160.000 de kilometri. De asemenea, Volkswagen este primul producător auto de pe piața locală care va oferi încărcări gratuite în primul an de utilizare la stațiile electrice disponibile la toți distribuitorii săi autorizați, cu o limită de 2.000 kW/h (la un consum estimat de 15 kW oră, respectiv 13,333 Km). Modelul ediție limitată beneficiază, de asemenea, de performanță mare de încărcare de 100 kW (pentru încărcare la curent continuu) și de 11 kW (pentru încărcare la curent alternativ), pedale Play & Pause și multe alte elemente exclusive de design, interior și exterior.

ID.3 1ST va fi disponibil pe piața locală în trei variante de echipare, fiecare dintre acestea fiind prevăzută cu tehnologiile inovatoare de la Volkswagen și cu funcții interactive, respectiv opțiuni pentru confortul șoferului și al pasagerilor.

Modelul standard ID.3 1ST, gândit să ofere confort deplin, se remarcă prin Hello ID, sistemul de comenzi vocale, volanul de piele multifuncțional încălzit și multiplele sisteme de asistență a șoferului. Prețul de pornire este de 36.072 euro, fără subvenții.

Următoarea variantă de echipare, ID.3 1ST Plus, răspunde tuturor cerințelor în materie de design și stil. Interiorul autovehicului este prevăzut cu pachetul confort, care include scaune cu design “Art Velour“, geamuri fumurii laterale și spate și cameră Rear View. La exterior, varianta Plus oferă un spectacol de lumini datorită pachetului dedicat IQ.Light – Faruri LED matrix, iluminat de fundal LED și iluminat exterior extins, respectiv mânere illuminate. Prețul de pornire este de 41.786 euro, fără subvenții.

ID.3 1ST Max reprezintă cea mai completă variantă de echipare, mai ales prin prisma tehnologiilor cu care este echipată. Cockpit-ul Infotainment cu display AR (realitate augmentată) oferă un stil de condus experențial, în timp ce plafonul panoramic culisant îi oferă personalitate și stil. La nivel de confort, scaunele cu suport lombar adjustabil și funcție de masaj fac din fiecare kilometru parcurs o plăcere. Prețul de pornire este de 47.505 euro, fără subvenții.

ID.3 1ST este vârful de lance al ofensivei electrice începută de Volkswagen și care urmărește comercializarea a peste 22 de milioane de autovehicule fără emisii de carbon în toată lumea până în 2028.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.