Campania în care câștigi prin neprezentare

Articol din categoria: andreiu

Băi, mai e o săptămână până la primul tur al alegerilor pentru Cotroceni. Exact, s-a dus nu știu cum luna asta de campanie, trece timpul din ce în ce mai repede, dar asta e altă discuție.

Revenind la campanie. Am fost terorizat de Cumpănașu, un anonim făcut celebru de utilizatorii de internet, care s-au indignat de personajul ăsta până l-au făcut celebru, din share în share.

Am văzut toate gafele lui Barna, de comunicare, dar și campania lui insistentă cu turul româniei și discutat cu oameni și empatizând cu moșii din parc care joacă șah, el având bazinul electoral în alt segment. Dar na, măcar a mișcat.

Dăncilă a fost pe toate planurile. A picat guvernul, a mișcat în front, am mai zis, a punctat bine pentru electoratul ei, inclusiv asta cu limba engleză, e un bullseye pentru nea Gică, care a mai mers prin străinătate și nu prea s-a descurcat cu româna, dar nici engleză nu banghea.

Paleologu s-a agățat de Barna de zici că are boală pe el din copilărie, toată campania a fost doar anti Barna, nu pro Paleologu.

Ramona n-a făcut nimic, dar am văzut ceva de la ea, pe internet și pe stradă.

Băi, dar favoritul numărul 1, eminența sa Klaus „turistul” Iohannis, nu am văzut să facă nimic. Mă rog, face ce știe cel mai bine, să lipsească din peisaj. Dar nimic nimic. Și e pe primul loc ca intenție de vot. Eu știu că prin neprezentare pierzi meciul la masa verde. S-ar putea să avem un caz de câștig prin neprezentare, primul din istorie.

Oricum, trebuie să mergem la vot, pe 10 noiembrie. E datoria noastră să ne implicăm în viața cetății, cine nu votează nu are dreptul să se plângă mai apoi.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Duminică alegem pe viitorul președinte al României domne’, tovarășul Alejandro Cumpănașu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.