La Brăila, PSD a câștigat deja alegerile din 2016

Articol din categoria: ca la noi

În contextul situației dificile cu care ne confruntăm, cu tot scandalul Oprea și așa mai departe, am găsit astăzi o știre care m-a amuzat teribil și pe care am zis să o împart și cu alții, să se râdă și ei.

Așadar,

După ani şi ani de promisiuni electorale neonorate, se pare că proiectul podului peste Dunăre la Brăila începe să prindă un contur concret. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a depus o solicitare pentru emiterea acordului de mediu, în vederea implementării proiectului „Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila”

 

În vară, Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat presei centrale că podul peste Dunăre de la Brăila va fi realizat din fonduri europene şi că anul 2016 va fi unul decisiv pentru această investiţie. Oficialul nu a dat mai multe detalii, astfel că declaraţia sa nu prea a fost luată în serios la momentul respectiv, mai ales în contextul în care în Masterplanul General de Transport, proiectul are grad de prioritate II, cu orizont de implementare abia spre 2030.

 

Știrea întreagă este aici.

Ce este așa amuzant la știre, poate vă veți întreba, că doar e un proiect lăudabil, care sigur va aduce numai avantaje?

Să vă explic: știrea e amuzantă pentru că din 4 în 4 ani, cei de la FSN vin și zic că fac pod. Bineînțeles, cu transmitere subtilă că dacă vor câștiga alegerile vor face pod. Deja studiul de fezabilitate e în lucru. Și în lucru rămâne până la următoarele alegeri.

Memoria scurtă a brăilenilor va acorda încă un mandat celor care de 25 de ani la Brăila conduc ostilitățile. Pentru că se face pod.

Ah, când nu e pod, e drum expres de la Drajna la Brăila. Și când nu mai e nici drum expres, e unire cu Galațiul. Și bomboana pe colivă e aeroportul. Trebuie să apară și el în schemă, curând

bridge via shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.