Bloggeri, ciocnim o bila?

Articol din categoria: andreiu

Pentru ca de luni se da startul „Campionatului de biliard pentru bloggeri” organizat de FUNLAND cu recomandarea Federatiei Romane de Biliard-Pool. Competitia se va desfasura incepand de luni pana vineri, in fiecare zi dupa ora 18:00 la clubul FUNLAND situat la ultimul etaj din Magazinul Unirea Shopping Center.

Organizatorii si-au facut temele destul de bine si ne promit ca nimeni nu va pleca fara premiu de acolo. Astfel, fiecare participant va primi un card de 10% reducere in cadrul FUNLAND si un cadou surpriza din partea celor de la BEAUTYROOM.ro.
Cei mai talentati patru bloggeri care vor reusi sa ajunga in faza superioara a competitiei vor fi recompensati cu cate un card GOLD care presupune 20% reducere la FUNLAND, ore gratuite de biliard dar si premii oferite de BEAUTYROOM.ro. Pe langa asta, e de la sine inteles ca cel care va iesi campion va primi toata consideratia si invidia colegilor de breasla. Dar na, noi mergem sa ne distram si sa ne destresam degetele, nu?

Pentru a va incrie, e necesar sa trimiteti un mail la adresa office@mediaholic.ro in care sa mentionati numele complet dar si adresa blogului pe care il reprezentati. De retinut ca inscrierile se pot face pana DUMINICA , 23 octombrie, ora 18:00.

Programul complet al competitiei il gasiti aici

Eu m-am inscris si va spun de pe acum ca primul meci il voi avea luni. Cum ar veni, sunt deschizator de drumuri.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Dar un program al competitiei nu vedem si noi?

  2. #3 Comentariu nou

    Programul competitiei si toate celelalte detalii le gasiti aici:
    http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.