Bunică-mea face anul ăsta 80 de ani, A fost încercată destul de tare de viață, dar a trecut peste toate și mă rog să o ție divinitatea așa măcar vreo 20 de ani.

În fine, am program de vorbit la telefon cu ea, nu trece nici o dimineață în care să nu o sun și să nu îi spun că suntem bine, amândoi, și e și câinele bine, da. Și nu e atât de grea viața în bucurești și nici de foame nu murim pe aici. În fine, discuții de le porți cu bunica.

Doar că de vreo 2 săptămâni, există un individ care crede că e funny și culeanu să suni să faci mișto de o bătrână. Probabil e vreun puștan cretin care are chef de glume.

Bineînțeles că am verificat numărul. Cartelă prepaid, sufletu lu avram iancu, prinde orbu, scoate-i ochii. Măcar acolo, dacă nu un nume și un cnp-eu, măcar o adresă unde să rog pe cineva să-i ducă un pachețel, ceva, o cordialitate.

Da, sunt de acord să se introducă și la noi obligativitatea înregistrării cu nume, prenume, adresă și cnp atunci când cumperi o cartelă. Fie chiar și pentru câțiva cretini. Să sufere toți. Cum cei cu abonament sunt declarați și asumați, nu văd de ce nu putem fi la fel și dincolo.

Numărul amuzantului este 0752359720