"Atacatorul se află în libertate şi este cercetat pentru vătămare corporală"

Articol din categoria: ca la noi

 

Vorbim aici despre un individ care a lovit cu box-ul pe mână un tip, pe care l-a băgat în moarte clinică. Nu mai contează că este fost atlet, campion şi aşa mai departe. Vorbim doar despre unul care aproape l-a omorât pe altul şi este liber, bine-merci pe străzi, anchetat ca şi cum i-ar fi tras un şut în cur altuia în curtea şcolii.

De ce oare? Oare pentru că poliţiştii ies la grătare cu lumea interlopă? Oare pentru că judecătorii se tem pentru viaţa lor şi a familiilor? Oare pentru că nu au nici un fel de protecţie?

Păi dacă e cercetat în stare de libertate, stau eu şi mă gandesc aşa : tipul ăsta nu poate merge lejer să-i ameninţe pe toţi cei care ar putea depune mărturie împotriva lui? Şi concluzia anchetei să fie, ca de obicei, că mortul e vinovat?

Că îmi e greu să cred că tipul agresat îşi va mai reveni.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Te mai miră ceva când e vorba de gluma proastă care este „justiția” din România?

  2. #2 Comentariu nou

    Poate si pentru ca lucram in presa in perioada cand a fost ucis Marian Cozma, poate si pentru ca sotia mea a trait 13 ani in Ungaria si stie maghiara foarte bine, am aflat numeroase informatii despre caz. Cand politia la noi va interveni ca acolo, sa te ia pe sus si sa te bage la zdup pana se finalizeaza cazul, atunci se va face si curatenie in tara aceasta. Pana atunci sa ne uitam cu respect la vest de noi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.