LDIR este fără doar și poate cel mai drag mie ONG de pe la noi din țară, pentru că știu de câtă dedicare și implicare dau dovadă oamenii din echipa aia, de câțiva ani buni încoace. Și au reușit să realizeze ceva, să mobilizeze niște mii de oameni care au ieșit din casă pentru o cauză, au reușit să tragă niște semnale de alarmă, au reușit să trimită un mesaj.

Acum, ei s-au gândit să meargă mai departe și acțiunile Let’s Do It, Romania să nu mai fie ”one time only”. Vor să facă o aplicație de mobile, prin care să poți raporta deșeurile sau grămezile de gunoi întâlnite de oameni, raportarea fiind făcută autorităților. Un fel de hartă a gunoailor din România, să existe un centraliztor și să poată fi urmărit procesul de eradicare a lor.

Cam așa ar trebui să funcționeze aplicația.

app process infographic_ro-02

 

Ca aproape orice aplicație utilă, care poate avea o finalitate și poate porni unele mecanisme de acțiune, au nevoie de ajutor.

Cum poți ajuta:

– Doneaza pe Indiegogo.com la acest link

– Trimite acest mesaj colegilor si prietenilor tai si invita-i sa ne sustina si scrie despre initiativa
– Da “join” evenimentului de pe Facebook si invita-ti prietenii si familia sa sustina cauza!
– Da “share” evenimentelor si postarilor noastre de campanie pe Social Media: Facebook, Twitter, Linkedin si foloseste coverul de Facebook
– Adauga semnatura de email

Hai că se poate!